Casa Verde cu 100% finantare

Panouri solare cu 100% finantare CASA VERDE

Panouri solare KS

  • Peste 3000 de sisteme montate la nivel national;
  • Peste 5 ani experienta in domeniul sistemelor termice;
  • Sistemul este la cheie;
  • Perioada de garantie de 2 ani;
  • Asistenta tehnica si service 24/24.

 

TUBURI COLECTOARE vidate heat pipe: Tuburile tratate cu borosilicat, cu o grosime de 3,3mm, cu triplu stat semiconductor  CU-SS-ALN, ce duce  la un grad de absorbţie mai mare de 0.94, echipate cu heat-pipe, din cupru, de calitate superioarã, datoritã lungimii condensatorului de 80mm, diametrului condensatorului de 14mm, a diametrului corpului ţevii de cupru de 8mm, precum şi a grosimii de 0.7mm.  Dimensiunile tuburilor  58mm x 1800mm. Sunt rezistente la  grindina de pânâ la 30mm, vânt puternic şi îngheţ de pânã la -30C.

 

BOILER: Tancul interior este din inox cu o grosime de 1.2mm, cu sudurã în argon pe lungime şi circularã. Duzele sunt sudate cu argon pe tanc, eliminând riscul de scurgeri la filet. Tancul exterior este din inox cu o grosime de 0.4mm, îmbinarea pe lungime realizandu-se prin pliere. Tancul interior este izolat cu spumã poliuretanicã cu densitate mare, pentru a reduce pierderile de temperaturã atât pe timpul nopţii cât şi pe perioada de iarnã. Rezervorul este echipat cu anod de magneziu, pentru protecţia împotriva depunerilor de calcar şi cu o rezistenţã electricã de 1500W pentru situaţii în care existã un consum neprevazut de apã. Pentru protecţia sistemului la supraîncalzire sau la presiuni mai mari de 6 bari se instaleazã o supapã de refulare (PT). Rezervorul este testat la o presiune de 8 bari.

 

SUPORT METALIC INOX:  este confecţionat din inox cu o grosime de 1.2mm, ajustabil pe înalţime, pentru a oferi sistemului înclinaţia necesarã funcţionãrii în condiţii optime, rezitent la coroziune, suportând  sarcini de pânã la 400Kg.

 

CONTROLERUL SOLAR: indica temperatura şi nivelul apei din rezervor, permiţând  şi acţionarea,  la nevoie a rezistenţei electrice.

 

KIT INSTALARE: include țeavă din INOX izolată cu EPDM, în limita a 20m protejată de-a lungul zonelor expuse la îngheț de cablul degivrator conectat la priza programabilă. Pachetul  conține toate elementele necesare pentru a funcționa în condiții optime.

 

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Info | Close