Consultanta

Secretul Autosuficienţei Energetice sau Despre cum să Consumi fără să te coste Nimic

1

Fii eficient! Fii inteligent! Fii independent!

Fie cădoreşti să reduci costurile facturilor la energie electrică, să nu mai plăteşti nimic în plus sau, pur si simplu, să te bucuri de confort şi independenţă din punct de vedere energetic, sistemele fotovoltaice sunt cea mai bună soluţie pentru tine, familia sau afacerea ta.

Acestea reprezintă cea mai sigură şi practică soluţie, ca alternativă la sistemele clasice de încălzire şi generare a energiei electrice şi termice.

Şi le poţi obţine la cele mai bune preţuri posibile, datorită soluţiilor de finanţare diverse pe care ţi le propunem. Nu o spunem doar noi, ci chiar clienţii noştri… află mai multe chiar aici.

2Regenerabil… din nou şi din nou!

Sistemele fotovoltaice, sistemele solare sau cele eoliene oferite prin soluţiile integrate de eficienţă energetică marca URBIO reduc costurile facturilor la gaz şi electricitate cu până la 100% şi implică costuri de instalare şi întreţinere extrem de reduse, asigurând o amortizare rapidă a investiţiei. Bine întreţinute, sistemele fotovoltaice au o durată de viaţă de peste 30 de ani.
energie-regenerabilaDe exemplu, sistemele fotovoltaice nu folosesc niciun fel de combustibil şi nu poluează aerul, contribuind la reducerea emisiilor de dioxid de carbon şi la asigurarea unui mediu mai sănătos pentru generaţiile viitoare.
Randament crescut, productivitate maximă, durabilitate şi sustenabilitate sunt doar câteva dintre beneficiile sistemelor propuse de URBIO. Descoperă mai multe detalii despre soluţii propuse de noi chiar aici!

De ce să alegi soluţiile URBIO?


Prin alegerea soluţiei optime şi printr-o dimensionare corespunzătoare, sistemele fotovoltaice şi cele solare marca URBIO pot asigura autoconsumul sau autosuficienţa energetică de care ai nevoie. Adică ajungi să consumi doar ceea ce produci… fără niciun cost suplimentar.
Pentru aceasta, URBIO România a dezvoltat o echipă naţională de specialişti, cu o vastă experienţă în domeniu, demonstrată prin mii de proiecte implementate în ultimii 8 ani. Aceştia îţi oferă consultanţă la celautoconsum mai înalt nivel şi îţi prezintă cele mai bune soluţii personalizate nevoii tale de eficienţă energetică.

URBIO România îţi oferă servicii complete, de la idee la punerea în funcţiune a sistemului ales, garanţie şi postgaranţie. În funcţie de opţiunile beneficiarului: sistem on-grid, off grid, hibrid cuplat cu sistemul eolian, URBIO asigură proiectarea soluţiei şi pune la dispoziţia clienţilor echipe proprii, cu experienţa necesară realizării fiecărei etape, oferind soluţii la cheie.
Află ce ţi se potriveşte acum chiar aici!

3Ce ţi se potriveşte?

Sistemele fotovoltaice on-grid permit o reducere a facturii la energia electrică cu până la 100%. În cazul acestui tip de sistem, surplusul de energie este trimis în reţea, de unde poate fi recuperat şi folosit în timpul nopţii sau… când vrei tu.
URBIO România oferă o gamă largă de sisteme on-grid, ce pot asigura o producţie care să echivaleze cu necesarul tău de energie electrică, astfel încât sa devii autosuficient.
Intră acum în legătură cu consultanţii noştri şi descoperă cea mai bună ofertă pentru tine!

Sistemele fotovoltaice off-grid reprezintă soluţia ideală pentru cei care nu se pot racorda la reţeaua naţională de electricitate. Indiferent de locul care îl alegi pentru casa sau afacerea ta, noi îţi aducem energia de care ai nevoie pentru a pune lucrurile în mişcare.
URBIO România oferă sisteme fotovoltaice off-grid ce asigură independenţa energetică de reţeaua naţională.
Ia acum legătura cu consultanţii noştri şi descoperă cea mai bună ofertă pentru tine!

Cine suntem noi? Ce facem pentru tine?

8 ani. 2 filiale.
Consultanţi dedicaţi, cu o energie inepuizabilă în a oferi cele mai bune soluţii.
Peste 5.000 de sisteme implementate în mediul urban şi rural.


offgrid3URBIO România oferă servicii de consultanţă şi soluţii eficiente de utilizare a energiei solare, pentru o dezvoltare sustenabilă în domeniul energiei regenerabile.
Mai mult decât atât, URBIO asigură implementarea ideilor şi soluţiilor optime sub aspectul eficientizării proceselor energetice, indiferent de adresa clientului, în mediul rural sau urban, beneficiar final sau companie, specificaţii tehnice sau alte cerinţe speciale.
Datorită experienţei acumulate în cadrul programului Casa Verde, specialiştii noştri oferă şi consilierea necesară în pregătirea energie-eficientadocumentaţiei din cadrul proiectelor cu finanţare locală şi europeană, incluzând calculul de amortizare şi oferind soluţiile optime de finanţare a investiţiei iniţiale.
Calitatea produselor şi serviciilor oferite de URBIO România este recunoscută la nivel internaţional, prin certificările ISO 9001, ISO 14001 şi ANRE.

Ce ne defineşte?

Activitatea noastră este definită de oferirea de soluţii optime, suport permanent din partea echipei de consultanţi URBIO, performanţa dovedită a sistemelor promovate şi garanţia unui viitor sustenabil, autosuficient, adaptat cerinţelor individuale ale fiecăruia dintre clienţii noştri.

Referinte

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Info | Close