QA Engineer

Despre noi:

Înființată în anul 2013, Urbio este o companie românească cu capital privat, formată dintr-o echipă naţională de specialişti, cu o vastă experienţă în domeniul energetic și IT&Services, demonstrată prin numeroase proiecte implementate în ultimii 8 ani.

Viziunea noastră este de a oferi soluții alternative la sistemele de energie tradițională și eficientizarea iluminatului stradal. Suntem specializați în dezvoltarea sistemelor fotovoltaice, sistemelor solare și cele eoliene, folosite pentru a crea infrastructuri urbane durabile, ecologice și interconectate la nivel național.

Din dorința de a utiliza resursele alternative în cel mai eficient mod posibil, investim în cercetare și dezvoltare, pentru a îmbunătăți produsele noastre și pentru a crea noi concepte tehnologice.

Echipa Urbio se concentrează pe proiectarea și realizarea unei platforme software care automatizează și eficientizează iluminatul stradal, colectează informații despre calitatea aerului, despre trafic în anumite zone și despre starea vremii în locații exacte și utilizează senzori de securitate și acces. Această platformă este un prin pas spre transformarea unui oraș într-un smart city, eficientizând interacțiunea dintre locuitorii orașului, administrația și mediul de afaceri local.

Ce cautam:

Ce vei face:

Beneficii:


Pentru informații detaliate, vă rugăm să transmiteți CV-ul dumneavoastră la adresa recrutare@urbio-romania.ro.

Message us on LinkedIn

RO