Garanția calității

Înalta calitate a echipamentelor Urbio este garantată de peste 100 rapoarte de testare, care atestă respectarea a peste 50 standarde de calitate recunoscute la nivel internațional.

Echipamentele componente sunt fabricate sub licența de utilizare a mărcii de conformitate, emisă de către un organism acreditat UE, în acord cu cerințele SR EN ISO/CEI 17065:2013.

Urbioled are implementat un sistem de management al calității conform ISO 9001, un sistem de management al mediului conform ISO 14001, cât și un sistem de management al securității ocupaționale conform ISO 45001.

”>”0
”Sisteme
”implementate”
”>”0
”Sisteme
”livrate”
”>”0
”Aparate
”montate”

TALQ este un consorțiu global și a fost fondat inițial de companii din industria iluminatului. În 2016, domeniul de aplicare al consorțiului a fost extins la diverse aplicații pentru orașe inteligente.

Urbioled este autorizată de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei pentru proiectarea și executarea instalațiilor electrice cu tensiuni nominale de până la 20 kV (C1A – C2A).

Asociația Administratorilor Publici din România reprezintă cei peste 700 de administratori publici, la nivelul consiliilor județene, orașelor și comunelor, care aduc în fiecare zi valoare adaugată oamenilor din comunitățile unde activează.

Comitetul Naţional Român de Iluminat, este o asociaţie profesională, nonprofit, apolitică, având rolul de a reprezenta, promova şi proteja interesele domeniului iluminatului.