Energie din surse regenerabile

Promovarea producerii energiei electrice din surse regenerabile de energie (E-SRE) reprezintă un obiectiv imperativ al perioadei actuale motivat de protecţia mediului, creşterea independenţei energetice faţă de importuri prin diversificarea surselor de aprovizionare cu energie, precum şi motive de ordin economic şi de coeziune socială.

Be eco. Be green.

Pentru anul 2030, Uniunea Europeană a stabilit o serie de obiective în ceea ce privește lupta împotriva schimbărilor climatice, respectiv trecerea către un sistem energetic cu emisii reduse de carbon (reducerea cu 40% a emisiilor de CO2), şi creșterea rezistenței la schimbările climatice.

Dependenţa energetică şi schimbările climatice sunt preocupări comune atât ale Uniunii Europene, cât şi ale României, politicile adoptate la nivel naţional având efect asupra administraţiei locale şi fiecărui cetăţean.

În acest context național și internațional, Urbio vine în sprijinul clienților noștri prin serviciile dedicate de proiectare tehnică și implementare a proiectelor de înființare și dezvoltare a capacităților de producere a energiei din surse regenerabile. Într-o etapă de progres tehnologic extensiv, ne concentrăm eforturile de a fi în pas cu ultimele tehnologii de resort, livrând soluții “up to date” clienților noștri.

Sisteme fotovoltaice

Urbio proiectează, distribuie și implementează soluții de producere a energiei electrice din surse regenerabile, susținând un viitor sustenabil pentru generațiile ce vor urma.

URBIO oferă o gamă largă de sisteme on-grid și off-grid, ce pot asigura o producție care să echivaleze cu necesarul de energie electrică și să ofere independență energetică.

Soluții ON Grid

Sistemele fotovoltaice on-grid reprezintă acele sisteme de producere a energiei electrice conectate la sistemul național de distribuție a energiei electrice (SEN).

Prin injectarea energiei produse în sistemul energetic național, se realizează compensarea consumurilor proprii și, implicit, independența energetică.

Soluții OFF Grid

Sistemele fotovoltaice off-grid reprezintă soluția ideală pentru consumatorii poziționați în locuri cu posibilități reduse de conectare la sistemul energetic național.

Energia electrică produsă este utilizată exclusiv pentru alimentarea consumatorilor locali.

Vrei să implementezi un proiect care să conteze?
Îți suntem alături.