NEOS Smart City

În era digitală, smart village și smart city sunt concepte de bază care definesc din ce în ce mai mult comunitățile în care trăim.

Ecosistemul integrat de produse smart NEOS se adresează beneficiarilor care doresc scăderea cheltuielilor, prin control și monitorizare inteligentă a serviciilor administrate. De la iluminat, supraveghere video până la managementul parcărilor.

Află mai multe despre NEOS pe site-ul dedicat: www.neos.ro

NEOS Lighting

Sistem de telegestiune a iluminatului public. Monitorizează și controlează de la distanță sistemul de iluminat public, generează alerte și notificări, rapoarte de consum și avarii.

NEOS Security

Sistem de supraveghere audio/video care monitorizează traficul auto și pietonal, detectează comportamentele violente, sesizează accidentele rutiere, contorizează persoanele și trimite alerte.

NEOS Waste Management

Monitorizează pubelele inteligente, frecvența colectării și generează alerte. Monitorizează video gradul de curățenie a zonelor arondate și trimite atenționări audio în situația încălcării regulilor de curățenie.

NEOS Irrigation

Monitorizează și controlează nivelul de irigații dintr-un anumit areal (parc, spații verzi). Are în componență senzori ce monitorizează gradul de uscare a pâmântului și activează circuitele de apă.

NEOS Architectural Lighting

Controlează și monitorizează de la distanță sistemul de iluminare arhitecturală. Cartografiază consumul de energie electrică și poate configura programe de funcționare personalizate.

NEOS Festive Lighting

Controlează și monitorizează de la distanță sistemul de iluminare festivă. Monitorizează și controlează de la distanță sistemul de iluminat public, generează alerte și notificări, rapoarte de consum și avarii.

NEOS Smart Pole

Stâlpii smart de iluminat dețin un rol important în infrastructura unui oraș inteligent. Municipalitatea poate accesa date din teren și poate gestiona de la distanță o serie de operațiuni și interacțiuni.

NEOS Charging Station

Controlează și monitorizează stațiile de încărcare electrice. Livrează detalii despre locația fiecărei stații, status, defecte sau consum pentru anumite perioade de timp sau instant.

NEOS CityGuard

Dedicat cetățenilor. Populația va putea raporta avarii în sistemul de iluminat public, probleme în spațiul rutier, accidente, vandalism sau alte evenimente unde autoritățile trebuie să intervină.

NEOS Heat Maps

Generează hărți bidimensionale a valorilor preluate de la senzorii smart instalați la nivelul localității. Generează alerte și rapoarte pentru evenimentele ce depășesc limitele considerate normale.

NEOS CityZen Alert

Aplicația anunță cetățenii cu privire la fenomene extreme, program igienizare spații publice, nivel
disponibilitate locuri de parcare, locații stații încărcare autovehicule electrice, etc.

NEOS Major Alert

Pot fi trimise către populație alerte și raportări privind depășirii ale limitelor legale în ceea ce privește calitatea aerului, condiții meteo extreme, accidente, incendii etc.

NEOS Parking

Monitorizează locurile de parcare și livrează detalii despre localizarea parcărilor organizate, locuri disponibile, modalitatea de plată, automate de plată instalate, program de funcționare etc.

NEOS Transporting

Cetățenii pot urmări în timp real mijloacelor de transport în comun pe trasee, estimarea timpului până la sosirea în stație. Municipalitatea poate colecta date statistice privind eficiența transportului public.

NEOS Smart Station

Stațiile smart pot fi dotate cu sisteme de supraveghere video sau harta traseelor mijloacelor de transport. Achiziția de bilete și abonamente prin intermediul unui chioșc electronic, WiFi, etc.

NEOS Quality of Life

Monitorizează nivelul de CO2, O2, impurități în aerul respirat, traficul greu la nivel de localitate, nivelurilor de zgomot și alertare în situațiile în care se înregistrează depățiri ale limitelor.

Vrei să afli mai multe detalii despre soluțiile smart NEOS?

Suntem bucuroși să povestim.