Aparate de iluminat

Urbio este producător certificat de aparate de iluminat care utilizează tehnologia LED.

Producția Urbio se realizează la Fabrica de la Moreni, județul Dâmbovița ce are o capacitate de producție anuală de peste 100.000 de aparate de iluminat.

Fabrica Urbio este dotată cu echipamente de ultimă generație și tehnologii inovatoare. Tehnologia LED este utilizată pentru dezvoltarea de noi modele unicat de aparate de iluminat, astfel Urbio a creat mărcile unice de aparate Mesina, Antara, Aris, Nova și Agora destinate atât iluminatului public stradal, cât și celui pietonal și ornamental.

Aparatele de iluminat Mesina au carcasă model unicat, proiectat de Urbio, cu certificare ENEC+ multiaplicabilă și eficacitate luminoasă ridicată de peste 160lm/W.

Mesina

Robust. Modern. Eficient.

Dintotdeauna, iluminatul a reprezentat un aspect important pentru fiecare comunitate. În plin progres al erei digitale, orașele și satele devin smart city și smart village. Mesina contribuie la acest fenomen prin soluții la cel mai înalt nivel de performanță posibil la ora actuală pentru control, monitorizare și eficientizare a consumului de energie.

Astfel, rezultatele din prezent îmbunătățesc din ce în ce mai mult calitatea vieții în comunitate și susțin efortul de a reduce gazele cu efect de seră pentru a crea un viitor mai bun, sustenabil, generațiilor ce vor urma.

Antara

Anduranță. Fiabilitate. Cost beneficiu

Consacrat printr-o durabilitate excepțională, Antara se remarcă prin remarcabilul raport calitate/preț, fiind un aparat de iluminat pretabil oricăror proiecte de eficientizare și reabilitare a sistemelor de iluminat.

Nova

Tradiție. Eleganță. Rafinament.

Datorită gamei variate de intensități luminoase, varietății de distribuții luminoase și diferitelor opțiuni de control, NOVA este soluția perfectă pentru numeroase aplicații. Compartimentul optic echipat cu dispersor din policarbonat rezistent la UV. Fiecare dintre LED-uri are asociată același tip de lentilă specifică, care reproduce distribuția luminoasă completă a aparatului de iluminat.

Agora

Clasic. Simplist. Modern.

Un echipament de iluminat cu un finisaj clasic, simplist, care adaugă un plus de eleganță spațiilor publice pe care le iluminează. Având tehnologie modernă, eficient energetic, produs din materiale de calitate superioară dar, cu un aspect elegant, rafinat, istoric, îmbinând trecutul în prezent.

Aris

Regal. Istoric. Atmosferă.

Un echipament care își propune să readucă charm-ul de altădată al locurilor cu încărcătură istorică. ARIS este soluția perfectă pentru spații urbane elegante.