Proiectare tehnică

Pentru a susține soluțiile energetice integrate și complexe solicitate de Beneficiarii noștri, dar și pentru a răspunde cererii marilor consumatori de energie electrică din sectorul public și privat, Urbio a integrat divizia dedicată și specializată de proiectare tehnică.

Soluții integrate. Suntem alături de Beneficiarii noștri livrând servicii de proiectare tehnică pentru toate fazele necesare, inclusiv și asistență tehnică 360 de grade, de la idee la proiect “la cheie”.

Etapele procesului de proiectare tehnică

REZULTATUL: Un proiect tehnic care livrează soluții pentru eficientizarea resurselor de timp, financiare și energetice, precum și sporirea calității vieții cetățenilor din comunității beneficiare.

Made to measure

Ne-am câștigat reputația printr-o abordare pluridisciplinară și integrată a fiecărui proiect în parte. Cerem informații pentru a înțelege problemele fiecărei comunități în parte, pentru a putea livra apoi soluții personalizate adaptate și eficiente.

On time

Soluțiile de dezvoltare ale clienților noștri impun o abordare punctuală. Facem față provocărilor printr-o echipă multidisciplinară de specialiști, reacționând eficient și în timp real respectând, firește, angajamentele asumate.

Technology

Suntem în permanență, conectați la cele mai noi și revoluționare tehnologii. Pasiunea, dar și un program constant de training al specialiștilor noștri, ne face să reușim să fim mereu la curent cu cele mai noi soluții din sfera noastră de activitate.

Proiecte de referință

  • Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din Municipiul Târgoviște;
  • Creșterea eficienței energetice și extinderea sistemului de iluminat public din Municipiul Roman;
  • Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public din Municipiul Bârlad;
  • Înfiinţare parc fotovoltaic în Comuna Pieleşti, judeţul Dolj;
  • Construirea unei centrale fotovoltaice în Comuna Pochidia, Jud. Vaslui.

Vrei să implementezi un proiect care să conteze?
Îți suntem alături.