Compania

Soluții de viitor

O nouă lume se dezvoltă. Suntem onorați să contribuim.

URBIO este un grup de firme care livrează servicii profesionale integrate de proiectare, iluminat public, sisteme tip Smart City & energii regenerabile.

Conceptul URBIO este racordat la standardele internaționale de performanță și la potențialul erei digitale cu deschidere spre inteligență artificială. Astfel, susținem un mare pas spre evoluție în piața de iluminat public și sisteme tip Smart City.

Fondată în anul 2013, URBIO a devenit un lider expert în piața iluminatului public din România și în piața sistemelor de tip Smart City.

URBIO – Conectați la nevoile prezentului. Respectăm tradiția. Performanță. Inovație.

Performanță.
Profesionalism.
Rezultate.

Încă de la început, ne-am concentrat eforturile pentru a furniza soluții fezabile, sustenabile și smart clienților noștri.

Reușim să ocupăm un loc fruntaș în sectorul nostru de activitate, cu peste 400.000 de corpuri de iluminat comercializate până în prezent.

Scurt istoric

Cifrele vorbesc de la sine

>0
Sisteme de management
implementate
>0
Sisteme de iluminat public
livrate
>0
Aparate de iluminat
montate

Axa tradiției și a istoriei

URBIO pășește cu considerație și implicare pe calea deschisă de România prin care s-a scris file în istoria lumii.

Prima rafinărie din lume. Prima capitală iluminată cu astfel de lămpi. O istorie care acum se corelează la era digitală, la potențialul inovației.

Suntem într-o ștafetă în care și noi, NEOS și URBIO preluăm cu responsabilitate ceea ce au deschis și construit strămoșii și ne implicăm să construim cu responsabilitate pentru viitor. Ieri, vorbeam despre primul oraș iluminat cu lămpi de petrol. Astăzi, vorbim despre SMART CITY, aplicații și telegestiune.

Mâine încă se construiește.

Axa inovației

Ne aflăm în plină revoluție digitală, într-o perioadă în care omenirea se adaptează din ce în ce mai bine la un nou stil de viață deschis spre tehnologie.

Aportul obiectelor pe care le denumim gadget, robot sau pe care le asociem cu smart este de necontestat. Ne transformă modul de a trăi.

URBIO & NEOS sunt două branduri 100% românești fondate în plină revoluție digitală, la răsăritul inteligenței artificiale, în contextul noii lumi.

În lumea digitală, oamenii integrează tehnologia spre a obține o viață cu un nivel de calitate ridicat, siguranță, inspirație, dezvoltare.

Axa utilității

Așadar, prezentul ne oferă potențial, însă pe cât de multe posibilități sunt, pe atât de importantă este echilibrarea prin responsabilitate, implicare, asumare și, nu în ultimul rând, rezultat real.

URBIO și NEOS fac parte din antreprenoriatul românesc construit de la zero, printr-o viziune fermă și o filosofie bazată pe cercetare și inovație, respect față de tradiție și deschiderea către digital, implicare și performanță.

Aducem lumina în sistem smart city în comunități și contribuim la o viață de calitate și siguranță.